fbpx

OLEMME VASTUULLINEN TOIMIJA

Viimeaikaiset tapahtumat maailmalla ovat luoneet epätietoisuutta sekä epäilyä maahantuotuja suojamaskeja ja hengityssuojaimia kohtaan. Mielestämme hyvä niin, sillä toimitettujen tuotteiden tuleekin olla tarkoituksenmukaisia ja täyttää tarvittavat vaatimustasot. Me olemme aina halunneet toimia rehellisesti ja läpinäkyvästi.

MIKÄ ON SUOJAMASKI.FI?

Suojamaski.fi on suomalainen, vuodesta 2016 asti turvallisuusalalla toimineen PaySec Finland Oy:n (Y: 28164402) suojavarusteita myyvä verkkokauppa, joka myy yleisesti käytössä olevia toimenpidemaskeja ja FFP2 hengityssuojaimia. Tällaiset soveltuvat mm. hoitohenkilökunnan, kotihoidon, asiakaspalvelun ja esimerkiksi teollisuuden käyttöön. Sekä toimenpidemaskit, että FFP2 hengityssuojaimet ovat CE-hyväksyttyjä.

KAIKKI TUOTTEEMME TULEVAT HYVÄKSYTYILTÄ TAVARANTOIMITTAJILTA

Kaikki toimittamamme maskit tulevat tehtailta, jotka löytyvät Kiinan valtion 1.4.2020 julkaisemalta, vastuullisten toimittajien listalta. Listan tarkoitus on varmistaa tuotteiden oikeellisuus.

Listalla olevat valmistajat täyttävät tuotteille asetetut standardit ja heiltä vaaditaan kaikki asianmukaiset sertifikaatit. Tällä listalla Kiinan valtio pyrkii estämään feikki-tuotteiden viennin maasta. Vain listalla olevilta valmistajilta saa ostaa suojatuotteita.

Meidän suomalainen yhteyshenkilömme tarkastaa itse paikan päällä jokaisen meille tuotteita toimittavan tehtaan, sekä tuotteita koskevat dokumentit.

SAAKO MYÖS TUKKUMÄÄRIÄ?

Meiltä on mahdollista tilata myös suurempia eriä tuotteita. Suuremmille erille laskemme aina erikseen tukkutarjouksen. Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen myynti@suojamaski.fi tai soita numeron 041 5353433.

KAIPAATKO LEIKKAUSSALIIN SOPIVIA, EN 14683-STANDARDIN MASKEJA?

Sivuillamme näkyvät toimenpidemaskit ja hengityssuojaimet eivät ole tarkoitettuja kirurgisiin toimenpiteisiin, eikä käytettäväksi leikkaussaleissa. Tällaiseen tarkoitukseen suojaimien tulee täyttää EN 14683 “medical mask” standardit. Tällaisia maskeja on saatavilla kauttamme suuremmissa erissä. Jos kaipaatte suojaimia nimenomaan leikkaussalikäyttöön tai suojien tulee muuten täyttää EN 14683 -standardin, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen myynti@suojamaski.fi tai soita numeron 041 5353433.

MIKSI MYYNTIHINNAT OVAT VIIME AIKOINA NOUSSEET?

Suojaimiin kohdistunut suuri kysyntäpiikki on vaikuttanut tehtaiden hintojen voimakkaaseen nousuun. Hintaan on myös vaikuttanut Kiinan valtion tekemä rajattu lista sallituista tehtaista, josta on seurannut tarjonnan heikentyminen. Listan julkaiseminen on toki itsessään ollut tervetullut uudistus.

Suojain, joka ennen Koronatilannetta maksoi tehtaalla alle 10 senttiä, saattaa tällä hetkellä maksaa 10-15 kertaa enemmän. Tuotantohintojen lisäksi hintaan vaikuttaa noussut rahtikulu, joka on monessa tapauksessa lähes kaksinkertaistunut Koronatilanteen myötä.

VOIVATKO TOIMITUSAJAT VENYÄ?

Täydennystoimitukset suojaimia myyvien tahojen varastoille ovat globaalisti olleet myöhässä viime viikkojen aikana. Vaikka tehtailta tuotteet lähtevätkin ajoissa, jäävät ne usein rahtiyhtiöiden tiloihin odottamaan lentokonetta, johon tuote mahtuisi. Rahtikoneet ovat tällä hetkellä ylibuukattuja, joka yleisesti vaikuttaa yleisesti toimituksien aikatauluin. Tilanne maailmalla on tällä hetkellä hyvin poikkeava.

Meille tulee jatkuvasti täydennystoimituksia usealta eri toimittajalta ja tällä pyrimme parhaamme mukaan vähentämään viivästysvaikutusta omiin lähetyksiimme. Myöhästyneet toimitukset eivät ole kenenkään eduksi.

Kaikki verkkokaupasta tehdyt tilaukset on mahdollista perua veloituksetta lähetykseen asti. Lähettämisen jälkeen peruttava tuote tulee palauttaa 14 vuorokauden sisällä vastaanottamisesta omakustanteisesti ennen maksun palautusta.

Ilmoitamme aina etusivullamme arvioidun toimitusajan.