fbpx

SUOJAINKAUPPA

ILMAINEN TOIMITUS SUOMESSA

Suuren kysynnän takia tilaukset toimitetaan saapumisjärjestyksessä alkaen viikolla 19. Tuotteet postitetaan Suomesta.

TIEDOTE 4.4.2020

Kiinan viimeaikaiset suojavarusteita valmistavien tehtaiden säännöstelyt sekä USA:n häikäilemättömät hankintatoimet ja laittomat tuotetakavarikot maailmalla ovat johtaneet tuotehintojen sekä rahtien merkittäviin hinnannousuihin.

Rahtien ja tuotteiden hinnat saattavat muuttua tunnista toiseen, jopa merkittävästi. Esimerkiksi eilisestä tähän päivään muutosta on alle vuorokaudessa ollut tehtaiden tuotehinnoissa +67% ja rahtien hinnassa lähes +100%.

Verkkokaupan hintoja päivitämme tarpeen mukaan. Jo ostetut tuotteet toimitamme tilaushetkellä olleeseen hintaan.


KYSY TARJOUSTA TUKKUMÄÄRILLE

Tukkumäärille (yli 500 kpl) ja yrityksille laskutuksella laskemme teille tarjoushinnan. Pyytäkää tarjous osoitteesta myynti@suojamaski.fi tai ottakaa yhteys myyntiimme 041 5353 433.


KAUPASTAMME ON TURVALLISTA OSTAA

KÄYTÄMME TURVALLISTA JA VARMAA PAYTRAIL -MAKSUNVÄLITTÄJÄÄ KAIKISSA MAKSUTAPAHTUMISSA. AVAAMATTOMILLA TUOTTEILLA ON 14 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS.

Paytrail maksupalvelun pankit

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail Oyj • y-tunnus: 2122839-7 • Innova 2 • Lutakonaukio 7 • 40100 Jyväskylä • Puhelin: 0207 181830 • www.paytrail.com